Blog
Pastinaaksoep met kastanjechampignons
Benodigdheden: 400 gr Pastinaak 2 Sjalotten 2 El Olijfolie 2 Tenen knoflook 11/2 Ltr Groentebouillon 4 Eieren 250 Gr Kastanjechampignons Eventueel voor te garneren: 1
Courgettesoep
Benodigheden: 1 Courgette 3 Sjalotten 750 ml runderbouillon Olie 2 Eetlepels kruidenkaas Werkwijze: Snij de sjalotten fijn en fruit deze aan in de olie Voeg
Ontbijttas Pasen
Genieten van een heerlijk ontbijt op 1e of 2e Paasdag? Bestel dan nu de ontbijttas van Astebleef. De ontbijttas wordt bij u thuisbezorgd en is gevuld
Granaatappel
De granaatappel is zo’n vrucht die je niet standaard meeneemt naar huis, veel mensen zouden niet eens weten hoe hij eruit ziet. Toch is deze
Stoofpeertjes
Benodigdheden: 4 Stoofpeertjes 350ml Blauwe bessensap of rode bessensap (uiteraard kun je ook kiezen voor rode wijn of rode port) 1 Kaneelstokje 2 Kruidnagels 75gr
Pruimentaart
Benodigdheden: 150 gr boter 50 gr amandelmeel 100 gr zelfrijzend bakmeel 100 gr suiker 3 eieren 6 grote pruimen Snuf zout Springvorm 23 cm Bereidingswijze:
Kauwen; een ondergewaardeerde bezigheid
De vertering van ons voedsel begint in onze mond, tijdens het kauwen wordt het voedsel gemengd met enzymen die het alvast beginnen af te breken.
Boerenmarkt Venlo
Ook Astebleef is terug te vinden op de Boerenmarkt Venlo.Op 5 juli / 2 augustus / 6 septemberg staan wij met een marktkraam met de
Je bent wat je eet
Je bent wat je eet! Dit heb je vast vaker gehoord, maar het klopt ook echt! Je lichaam is letterlijk opgebouwd uit de voedingsstoffen die