Maandelijks zullen wij, indien nodig, onze tarieven wijzigen. Onze actuele prijzen zijn zichtbaar op onze website.

Even voorstellen: Joyce Hanssen

Even voorstellen: Joyce Hanssen

Ik ben Joyce Hanssen, werkzaam bij Health&RacketClub Venlo als fitnessinstructrice en groepslesdocente. Daarnaast voer ik een praktijk voor voedings- en sportbegeleiding. Ik ben Gewichtsconsulent, ik help mensen bij afvallen (of aankomen) door kritisch te kijken naar het voedingspatroon en help bij het aanleren van nieuwe, gezondere voedingsgewoonten. Ik ben ervan overtuigd dat wonderdiëten alleen maar leiden tot een jojo-effect. Het aanleren van gezonde gewoontes brengt een blijvend resultaat met zich mee en is veel gezonder voor het lichaam. Ik ben een voorstander van zo puur en echt mogelijke voeding, die voldoende voedingsstoffen levert zodat supplementen onnodig zijn.


De visie van Astebleef past daarom heel goed bij mijn eigen visie. Ik merk steeds vaker op dat mensen door hun drukke baan en druk sociaal leven weinig tijd besteden aan het bereiden van een gezonde maaltijd en vaak vergeten ze tussendoor hun fruit te eten. Ik vind Het voor die drukke mensen een goed idee om het verspakket van Astebleef te nemen om zo in ieder geval iedere week verse groenten en vers fruit te krijgen. De makkelijke recepten doen het plezier in “het echte koken” misschien wel weer aanwakkeren. Iets anders wat me opvalt is dat mensen het vaak moeilijk vinden om te variëren, vaak staan dezelfde dingen wekelijks of soms dagelijks op het menu. Het verspakket van Astebleef zal ook groenten en fruit bevatten die iemand normaal gesproken nooit zou kopen, dit komt het variëren ten goede. Variatie in de voeding is belangrijk om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Ten slotte vind ik de puurheid en het regionale belangrijk, tegenwoordig zijn het fruit en de groenten op tig plaatsen geweest voor ze in onze voorraadkast belanden. De producten van Astebleef zijn verser en daarom ook smaakvoller. Joyce zal elke week het verspakket voorzien van een gezondheidsadvies.  Voor meer informatie over Joyce haar praktijk. Kijk op www.foodandfit.nl