Soepen

Geniet van vers

Paprikasoep

Een heerlijke smaakvolle soep gemaakt van rode paprika. Lekker zoet en door de toevoeging van citroengras heel verfrissend.

Pompoensoep

Ons “paradepaardje” is toch wel de pompoensoep. Een heerlijke romige en zoet-pittige soep. Een verrassende soep door zijn unieke smaak.

Knolselderij-truffelsoep

Deze heerlijke romige en volle soep is een smaaksensatie. Het vleugje truffel zorgt voor een feestje in je mond. De perfecte soep voor een diner of feestelijke gelegenheid.

Aspergesoep

Onze seizoenstopper, gemaakt van het “Limburgs Goud” afkomstig van aspergeteler Tillas uit Beringe. Een heerlijke “fluweelzachte” soep gemaakt van het beste streekproduct uit onze regio.

Zoete aardappelsoep

Deze vegan soep is smaakvol en ook nog eens gezond. Gemaakt van heerlijke ingrediënten op plantaardige basis. De combinatie van zoete aardappel met kokos en limoen is werelds.

Italiaanse tomatensoep

Liene’s favoriet deze soep mag absoluut niet ontbreken in ons assortiment. De favoriet van onze dochter. Deze heerlijke tomatensoep, boordevol groenten is kidsproof! Een smaakvol en lekkere soep voor jong en oud.

Joetssoep

Onze special met de “vastelaovend”. Deze goed gevulde soep is heerlijk en stevig gevuld. Een echte maaltijdssoep voor een goede bodem.

Interesse in een heerlijke soep?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Verkooppunten

Onze soepen zijn momenteel verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

  • Beej Benders
  • InVenlo via Beej Benders
  • Jumbo Panningen
  • Breebronnen – Versmarkt

Staat uw verkooppunt hier nog niet tussen en zouden jullie ons assortiment graag willen toevoegen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Soepen voor horeca & bedrijven

Wij leveren ook soep aan horeca en bedrijven (bedrijfskantines). Samen stellen we een “maatwerk” plan op voor de levering en het assortiment.
Onze soepen staan bij de onderstaande horecagelegenheden op de menukaart.

  • Beej Benders – Restaurant
  • Jacobs Tuincentrum – Green Barn
  • Speelpark Klein Zwitserland

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.